RP Massage & Sportverzorging

24/05/2014

Ik ben Reina Peterson. Woon in Weidevenne met man en twee kinderen. Ik ben eigenaresse van massagepraktijk RP Massage & Sportverzorging die ik vanuit huis run.

Al heel lang liep ik met de gedachte dat ik het wel heel leuk vind om mensen ergens mee te kunnen helpen. Maar ook zocht ik iets om mijn werk en de zorg voor mijn kinderen beter te kunnen combineren. En omdat ik altijd fanatiek gesport heb en nu nog trainster/coach ben bij de handbalvereniging was de link naar sportmassage snel gelegd. In september 2012 ben ik begonnen aan een opleiding Sportmassage en die heb ik in juni 2013 afgerond. Sinds september 2013 ben ik actief bezig met mijn praktijk. Intussen heb ik ook al diverse andere massagevormen aangeleerd om mijn aanbod te kunnen vergroten.

Voor meer informatie over mogelijkheden of tarieven, kijk dan op www.rp-massage.nl of bel 06-20572082.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *