Smakelijke drukbezochte Smaak van Waterland

17/04/2018

Vissoep van Rodi Media

Pop- en cultuurpodium P3 was zondag 15 april voor de derde keer het toneel voor lekker eten en gezelligheid. Vijftien bedrijven en instellingen zorgden tijdens de door Rotary Purmerend georganiseerde Smaak van Waterland voor smaklelijke hapjes en lekkere drankjes. Dat de aangeboden gerechten in de smaak vielen was duidelijk, want bij sommige stands ontstonden zelf files. Er was veel te proeven, van vissoep tot stoofpotje en van chocoladefontein tot kaasplankje.

Het was deze keer extra gezellig vanwege de door Spurd verzorgde kinderactiviteiten. De kinderen konden zich vermaken met oud-Hollandse spelletjes, cupcakes versieren en een springkussen. De opbrengst van deze middag gaat naar het goede doel: Special Forces Purmerend.

Sportaanbod vergroten

Special Forces is een samenwerkingsverband van FC Purmerend, Judovereniging Itaikan Purmerend, Martin Luther Kingschool, Prinsenstichting, Spurd, Transportbedrijf Rijser, VPV Purmersteijn, VV De Wherevogels, ZVVO/Sandow en MHCP. Mensen met een beperking of aan autisme verwante stoornissen raken door sportbeoefening fitter en sociaal vaardiger, zijn daardoor minder eenzaam en krijgen (meer) zelfvertrouwen. Sporten bevordert daarmee ook het voorbereiden op de arbeidsmarkt. Special Forces heeft de ambitieuze doelstelling voor mensen met een autisme verwante stoornis of met een verstandelijke of lichamelijke beperking het sportaanbod bij reguliere sportverenigingen uit te breiden. Meer informatie: http://www.specialforces-purmerend.nl.

Kijk voor meer foto’s naar het webalbum.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Weidevenner