Speeltuinvereniging het Kraaltje timmert aan de weg

06/04/2011

Yvonne Klaasen-Bos met een van "haar jongens"

Dankzij de tomeloze inzet van Yvonne Klaasen-Bos en haar vrijwilligers komen er steeds meer activiteiten in de brede school de Kraal. De speeltuinvereniging is organiseert  vooral veel binnenactiviteiten maar vanaf mei is het ook mogelijk, bij goed weer om buiten bezig te zijn.

Op zondagen is er, behalve tijdens schoolvakantie, van 13.00 – 16.30 uur: Breek de zondag met de Kraal. De kosten zijn 1 euro per persoon en ook mensen met een verstandelijke beperking zijn hierbij welkom.

Op 17 april is er Paasknutselen, heeft u nog paasspullen over dan zijn deze van harte welkom. Neemt u hiervoor contact op met Yvonne.

Fietsenwerkplaats

Nieuw is de Fietsenwerkplaats. Is uw band lek of verlichting stuk, kom dan naar de werkplaats van de speeltuinvereniging en laat uw fiets tegen een kleine vergoeding maken. Een team van kinderen gaat onder begeleiding de reparatie uitvoeren. Op deze manier leren de kinderen ook gelijk hoe het is om zelf je band te plakken of je fiets te maken. De fietsenwerkplaats is elke dinsdagmiddag open van 13.30 uur – 15.00 uur. Bij grote reparaties krijgt u een prijsopgave.

Andere activiteiten voor de jeugd zijn het kinderkoken en kinderkookcafé, de kinderdisco (iedere 1e vrijdag van de maand). Kijk voor meer informatie op www.bredeschooldekraal.nl of bel met Yvonne Klaasen-Bos, telefoon: 064105224. Als u nog een uurtje over hebt om te helpen kunt u zich ook opgeven. Voor de meest actuele activiteiten, kijk op de agenda van deze website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *