Sporten, spelen en creatief bezig tijdens PurVak in de voorjaarsvakantie

18/02/2021

Voor de voorjaarsvakantie vanaf maandag 22 februari hebben Spurd en Cultuurhuis Wherelant een leuk, coronaproof PurVak programma voor de jeugd samengesteld. Op verschillende locaties in Purmerend en Beemster zijn er sportieve en creatieve activiteiten. PurVak is een gezamenlijke activiteit in schoolvakanties van Spurd, Cultuurhuis Wherelant en Clup Welzijn. Informatie over het programma van de PurVak in de voorjaarsvakantie is toegankelijk via de website purvak.nl en staat op de websites van Spurd en Wherelant.

De PurVak is vanaf maandag 22 tot en met vrijdag 26 februari. Wherelant gaat met kinderen grindmandala’s maken en bouwwerken van bamboestokken. Voor activiteiten zijn de landelijke richtlijnen met betrekking tot de coronapandemie van kracht. Vanwege de huidige coronamaatregelen zijn het Kinderparadijs en de jongerencentra van Clup Welzijn deze editie helaas niet open voor inloop.

Actuele informatie
Bij de activiteiten van Spurd en Wherelant zijn de landelijke richtlijnen met betrekking tot de coronapandemie van kracht. Op purvak.nl staan links naar informatie over de PurVak activiteiten en de coronamaatregelen. Op de websites en de social media van Spurd, Cultuurhuis Wherelant en Clup Welzijn staat steeds de meest actuele informatie. Het dringende verzoek is bij gezondheidsklachten thuis te blijven.

PurVak staat voor PURmerendse VAKantieactiviteiten en bestaat sinds 1972.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *