Spurd Fiets Special voor zestigplussers

18/05/2022

Er staat weer een leuke fietstocht van ongeveer vijftien kilometer in de richting van Purmerland en Wormerland op het programma. De Spurd Fiets Special voor zestigplussers. Woensdagochtend 1 juni vertrekken de (elektrische) fietsers onder begeleiding van gidsen van Spurd vanaf het pleintje voor NS station Purmerend. De fietsroute zelf blijft nog geheim, maar  een ding is wel al zeker, onderweg is er een bezoek aan een bijzondere locatie. Daar vertelt een oud-wereldkampioen over haar tak van sport. Aanmelden is verplicht, er is plaats voor 25 fietsers.

Spurd vindt het belangrijk dat zestigplussers zo lang mogelijk veilig en met zelfvertrouwen blijven fietsen. Fietsen is gezellig en gezond, voor de fietstour zijn de eigen (elektrische) fiets en zelfstandigheid nodig. Deze Fiets Special van woensdag 1 juni is de tweede keer dit jaar. Deelnemers aan de fietstocht in maart waren enthousiast: ’Het is een heerlijk fietsuitje in ongedwongen sfeer. Fantastisch dat Spurd dit organiseert.’

Aanmelden verplicht
Wie wil meefietsen is verplicht zich vooraf aan te melden via info@spurd.nl of telefonisch maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 uur en 15.30 uur via 0299 418 100. De groeiende populariteit van de Doortrappen Fiets Special betekent dat vroeg aanmelden belangrijk is. Wie zich heeft aangemeld ontmoet woensdag 1 juni de andere ‘doortrappers’ tussen 09.15 uur en 09.30 uur op het pleintje bij de fietstunnel voor station Purmerend. De groep bestaat uit maximaal 25 enigszins sportieve fietsende zestigplussers. De groep (elektrische) fietsers is rond 12.30 uur terug op de startplek.

Meefietsen kost voor de gidsen, bezoek aan de verrassingslocatie en koffie/thee zes euro. Wie wil meedoen aan de gezellige fietstocht kan zich tot maandag 30 mei aanmelden. Betalen voor de fietstour doet men voor vertrek op het pleintje voor het station, bij voorkeur per PIN (of eventueel gepast contant).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *