Spurd fietstour vol verrassingen voor senioren

05/09/2021

Spurd organiseert zeker vier keer per jaar een Spurd Special, afwisselend wandelen of fietsen. De sportcoaches hebben deze keer een leuke fietstocht van ongeveer vijftien kilometer uitgezet door Purmerend, Beemster en omgeving. Woensdagochtend 22 september vertrekt onder begeleiding van gidsen de groep fietsers vanaf NS station Purmerend Centrum (Bloemenbuurt) voor een sportieve en leuke ontdekkingsreis van ongeveer drie uur. De fietsroute is nog een verrassing en Spurt laat alleen weten dat buurtschap Neck in Wijdewormer onderdeel is van de verrassingstocht.

Onderweg wordt gestopt voor een bezoekje aan een verrassingslocatie, waar men ook een kop koffie of thee kan drinken. Op de deze locatie maken de fietsers kennis met een laagdrempelige beweegactiviteit. Wie wil meefietsen is verplicht zich vooraf aan te melden via info@spurd.nl of maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 uur en 15.30 uur telefonisch via 0299 418 100.

Fietsen is gezellig en gezond
Voor de fietstour zijn de eigen (elektrische) fiets en zelfstandigheid nodig. Wie zich heeft aangemeld ontmoet woensdag 22 september de andere ‘doortrappers’ tussen 09.15 uur en 09.30 uur bij het stationsgebouw bij de fietstunnel. De groep bestaat uit maximaal 24 enigszins sportieve fietsende senioren.

Betalen voor de fietstour aan de gids kan bij voorkeur per PIN of contant voor vertrek op de verzamelplek bij het station, contant betalen graag gepast. De fietstour kost zes euro voor gids, bezoek en koffie/thee.

Vertrekplaats fietstour bij station

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *