Spurd zoekt enthousiaste vrijwilligers voor PurVak

02/10/2022

De PurVak (Purmerendse vakantieactiviteiten)  is sinds 1972 in schoolvakanties een druk bezocht feest van spelen en sportief bewegen. Vele honderden kinderen komen dagelijks naar de activiteiten op verschillenden locaties in Purmerend en Beemster. Spurd heeft op korte termijn, nog deze herfstvakantie, enthousiaste vrijwilligers als activiteitenbegeleiders nodig. Een succesvolle en veilige PurVak kan niet zonder begeleid(st)ers. Voor alle locaties in de herfstvakantie zijn nog zo’n twintig vrijwilligers nodig. Een activiteitenbegeleid(st) worden is mogelijk vanaf zestien jaar, een sportopleiding is niet nodig.

Deze vrijwilligers maken onder leiding van de professionele coördinators de PurVak mede mogelijk en vele jonge bezoekers blij. Hou je van sport en vind je het leuk om in de schoolvakantie ons te helpen, meld je dan aan. Coördinator Aram Bakr van Spurd: “We hopen snel voldoende vrijwilligers voor de PurVak te krijgen, dan is de planning voor de verschillende sportzalen sneller gereed.” Dit jaar is de PurVak in de herfstvakantie is vanaf maandag 17 tot en met vrijdag 21 oktober. 

Contact
Spurd zoekt vrijwilligers die meerdere ochtenden en/of middagen in deze week kunnen. Wie nadere informatie wil kan op maandag tot en met vrijdag contact opnemen met Aram Bakr via (0299) 418 100 of info@spurd.nl. De  activiteitenbegeleid(st)ers ontvangen voor hun inzet een vrijwilligersvergoeding.

Aram Bakr

Aanmelden als vrijwilliger gaat via deze LINK

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *