SpurdFun start maandag 11 mei, ook in Beemster

10/05/2020

Sport & Spel SpurdFun voor kinderen begint maandag 11 mei in aangepaste vorm. Veel kinderen hebben behoefte om sportief te kunnen spelen en Spurd wil dat in samenwerking met sportverenigingen mogelijk maken. De kinderen kunnen twee keer per dag een uur sportief actief bezig zijn op drie locaties in Purmerend en woensdag en vrijdag ook in Beemster. Spurdmedewerk(st)ers begeleiden de activiteiten en zorgen voor de veiligheid. Aanmelden om mee te doen  is verplicht vanwege de maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus.

Maandag tot en met vrijdag zijn er steeds twee keer een uur beschikbaar voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar om lekker sportief bezig te zijn.  De locatie in Weidevenne is het sportcomplex van FC Purmerend. Woensdag ook op het Arboretum aan de Nekkerweg in Zuidoostbeemster en vrijdag op het complex van ijsbaan Bamestra aan de Nicolaas Cromhoutlaan in Middenbeemster, beide dagen van 16.00 uur tot 17.00 uur. Aanmelden kan via de website van Spurd voor een uur tussen 14.30 uur en 15.30 uur of van 16.00 uur tot 17.00 uur.  Per uur kunnen maximaal dertig kinderen per locatie in Purmerend en Beemster meedoen. Overigens is het ouders of verzorgers niet toegestaan aanwezig te zijn op het sportcomplex, brengen en halen kan wel.

Vanaf dertien jaar
Voor jongeren vanaf dertien jaar zijn er twee avonden per week sportieve activiteiten, steeds van 19.00 uur tot 20.00 uur. Maandag in park De Driegang in Purmer-Zuid zijn er wisselende activiteiten voor ‘Girls Only’. Vrijdag kunnen jongeren tot en met achttien jaar voetballen op het sportcomplex van vpv Purmersteijn in Overwhere. Aanmelden om mee te doen  is verplicht vanwege de maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus en kan via de website van Spurd.

Voor vragen over SpurdFun kan men tijdens de aangepaste kantooruren bellen met Spurd: 0299 418 100.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *