St. Luctus, Bevroren en gestolde rouw

07/04/2022

Yvonne van Bekkum

Zondag 10 april organiseert Stichting Luctus een bijeenkomst in Purmerend. Het thema is deze keer : Bevroren en gestolde rouw – Creatief werken met bijenwas onder leiding van Yvonne van Bekkum. Praktische toepasbare tips en inzicht hoe om te gaan met verlies. Een verlies laat altijd zijn sporen na bij de  achterblijvende(n) en er is verdriet en pijn. Stichting Luctus biedt in een professionele setting verlies- en rouwbegeleiding, met ruimte voor samenzijn en groepsgesprekken.

Het verlies van een dierbaar persoon, door overlijden of (echt)scheiding, verlies van gezondheid en ook verlies van werk of een ander pijnlijk verlies kan leiden tot een proces van rouw. Onder ervaringsdeskundige begeleiding faciliteert Stichting Luctus bijeenkomsten waarin rouwbeleving centraal staat. Belangrijke elementen hierbij zijn erkenning en herkenning van lotgenoten in het verdriet en de pijn van het gemis van een dierbare, werk of ander verlies.

De bijeenkomst wordt gehouden in de ruimte van Clup Welzijn in Heel Europa Genuahaven 52 in Weidevenne (ingang om de hoek aan waterkant zijde). Parkeren is lastig, dus bij voorkeur met de bus of fiets komen. Toegang is gratis, wel wordt er een bijdrage gevraagd voor de koffie en thee. Aanmelden is niet noodzakelijk, wel fijn, in verband met het maximaal aantal bezoekers. De bijeenkomst start om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur. Aanmelden en informatie: info@stichtingluctus.nl.

Gebouw Heel Europa

Werk van Yvonne van Bekkum

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *