Start Parklopen Weidevenne

27/03/2019

Aanstaande zondag 31 maart om 09.30 uur start het project Parklopen Weidevenne. Er ligt inmiddels een duidelijke route van 1,5 kilometer klaar voor de hardlopers en wandelaars, zodat de deelnemers één of meerdere rondjes kunnen afleggen. Om soepel van start te kunnen gaan zal een instructeur van MY life vooraf een warming-up verzorgen, waarna wethouder Mario Hegger, wethouder Sport, het startschot zal geven. De start is in het groengebied bij de grote stalen glijbaan ( over de brug einde Wonderfontein).

Het doel van Parklopen Weidevenne is bewegen voor iedereen van alle leeftijden en  meedoen is belangrijker dan winnen. Het gaat om je eigen tijd en het verbeteren hiervan. Na zondag zal er iedere laatste zondag van de maand een Parkloop evenement zijn, waarbij men de route in een groep kan lopen. Het is voor iedereen vrij toegankelijk en gratis.

Wethouder Mario Hegger gespot tijdens het trainen

Altijd al willen starten met hardlopen? Dit is de kans en neem vooral ook vrienden, familie en buren mee. Zondag 31 maar om 9.30 uur in het groengebied Weidevenne, bij de speeltoestellen. Let op: In de nacht van zaterdag op zondag gaat de zomertijd in en wordt de klok een uur vooruit gezet.

Looproute

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Weidevenner