Start verkoop woningen De Lusthof

24/01/2022

Er wordt nog steeds gebouwd in Kop West. Als wethouder Hans Krieger op 22 april  2016 de eerste paal slaat, wordt uitgegaan van zo’n vijfhonderd woningen, maar vanwege verschuiving in de vraag naar het type woningen komen er nu ongeveer achthonderd. Het waarschijnlijk laatste grote project wordt De Lusthof, met 11 royale stadswoningen, 18 appartementen en 2 luxe penthouses, aan de Neckerstraat, naast en achter slagerij West. De verkoop van de woningen start op dinsdag 1 februari.

Op dinsdag 1 februari is het vanaf 12.00 uur mogelijk om digitaal in te schrijven. De inschrijving sluit op maandag 14 februari 12.00 uur. De toewijzing vindt plaats na de sluitingsdatum van de inschrijving en uiterlijk vrijdag 18 februari krijgen inschrijvers bericht over de toewijzing. Vanaf de start van de verkoop is alle informatie betreffende de verkoop beschikbaar op de website.

Schoonmaak
Sommige buren en bewoners van de Hazepolder trekken wel even de wenkbrauwen op bij het horen van de naam De Lusthof, maar al snel blijkt ‘Lust’ voor prettig wonen te staan. Buren aan de overkant hopen dat de grond snel bouwrijp gemaakt zal worden en de bergen zand/grond gaan verdwijnen. Bewoner: “De bouwkavel is een soort grondopslag en in het begin worden de bergen nog wel afgedekt, maar dat blijkt tijdelijk en bij elk briesje worden bewoners nu getrakteerd op wolken zand en vragen ramen, deuren en soms het hele huis om een extra sopbeurt.”

Op dit moment is van bouwactiviteit nog niets te bespeuren, maar volgens de planning gaat de eerste paal dit voorjaar de grond in. De oplevering wordt verwacht in het najaar van 2023.

Lusthof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Weidevenner