Start werkzaamheden Open Veste

28/02/2020

De bouw voor de Open Veste op Kop West is gestart en duurt ongeveer 27 maanden. Op de bouwlocatie is inmiddels begonnen met de eerste grondwerkzaamheden. Hierna wordt het bouwterrein ingericht en worden keten, materiaal en materieel aangevoerd. Begin maart wordt gestart met het heiwerk. Deze heiwerkzaamheden duren naar verwachting anderhalve maand. Daarna wordt begonnen met het maken van de keldervloer en kelderwanden. De heiwerkzaamheden bestaan uit het inheien van prefab betonpalen met een lengte van 23 meter. Deze werkzaamheden zullen gespaard gaan met enige geluidsoverlast en ook zal uit veiligheidsredenen het fietspad aan de Kanaaldijk tijdelijk worden afgesloten.

Het bouwbedrijf zegt er alles aan te doen om overlast en hinder zoveel mogelijk te beperken. Gezien de werkzaamheden is enige hinder helaas niet helemaal te voorkomen en ze vragen hiervoor uw begrip. Van de woningen direct gelegen bij de bouwlocatie wordt eind februari 2020 een bouwkundige opname van voor- en/of zijgevels uitgevoerd. De werktijden tijdens de heiwerkzaamheden zijn van 07.00 uur tot 17.00 uur. Tijdens de resterende tijd van de bouw zijn de verwachte werktijden op werkdagen ook tussen 07.00 en 17.00 uur.

Route bouwverkeer
In overleg met de gemeente Purmerend is een route voor het bouwverkeer opgesteld. Het zal op een veilige manier stapvoets via de Wolgalaan de bouwlocatie bereiken. Alle leveranciers van materieel en materiaal zijn over de verkeerssituatie en de vereiste veiligheid geïnstrueerd.

Voor vragen of opmerkingen gedurende de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de hoofduitvoerder via telefoonnummer 0297- 760 100, of een email sturen aan info@bebouw.nl onder vermelding van 17016 ‘Open Veste‘

1 comments

  1. R.Mantel schreef:

    stapvoets zeggen jullie laat ons niet lachen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *