Start werkzaamheden uitrenveld Laan der Continenten

27/02/2023

In januari kregen bewoners een brief van de gemeente over de aanleg van een uitrenveld (HOP) voor honden aan de Laan der Continenten. Hierin stond dat er tussen eind januari en eind februari zou worden gestart met werkzaamheden en dat het nog niet duidelijk was wanneer de voetgangersbrug kon worden geplaatst. Het schema is inmiddels aangepast en de werkzaamheden starten nu op 6 maart met verwijderen van struiken, nodig voor de uitvoering van het werk.

Het verwijderen van enkele struiken is nodig voor het werk, maar ook om het pad vanaf de voetgangersbrug richting het uitrenveld te maken. Daarnaast moeten er enkele bomen worden gekapt omdat deze niet veilig zijn. Het werk ligt hierna een week stil, waarna de werkzaamheden voor de voetgangersbrug worden hervat en afgerond.

Slecht begaanbaar
Het is nog niet duidelijk wanneer de overige voorzieningen -zoals het hekwerk- geplaatst gaan worden. Op dit moment is het terrein te nat en slecht begaanbaar. Daardoor is het nog niet in te schatten wat er daadwerkelijk moet gebeuren om het terrein begaanbaar te maken. Dit zal tijdens de werkzaamheden duidelijk worden. Het is nog niet duidelijk wanneer het uitrenveld klaar voor gebruik is.

Vragen
Voor vragen mail naar wijkinitiatieven@purmerend.nl of stuur een brief naar: gemeente Purmerend, postbus 15, 1440 AA Purmerend, t.a.v. hondenplan Laan der Continenten.

https://weidevenner.nl/nieuw-uitrenveld-voor-honden-in-weidevenne/.

 

Wilt u op de hoogte blijven van al het nieuws in Weidevenne, Kop West, Centrum en Beemster, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *