Tarieven NKT Theaterschool stijgen dit jaar niet

31/05/2023

Foto: Martijn Cruyff

Het huidige schooljaar is nog niet voorbij en de NKT eindvoorstelling ‘Het Meisje en de Maan’ moet nog gespeeld worden. Toch wordt er bij de NKT Theaterschool al hard gewerkt aan de plannen voor het komende seizoen. De dans- zang- en theaterlessen aan de Gedempte Singelgracht in Purmerend starten in de week van 11 september en het NKT team heeft groot nieuws. De tarieven voor de lessen zullen komend schooljaar namelijk niet stijgen.

In een tijd waarin het gewone leven al zoveel duurder wordt, stijgen de kosten voor het NKT natuurlijk ook, maar dat wil de Theaterschool nu zeker niet verhalen op haar leerlingen. Daarom blijven de tarieven voor het schooljaar 2023-2024 hetzelfde als in het huidige schooljaar.

Purmaryn
De agenda voor 2023-2024 zit flink vol. Het NKT staat twee keer in Theater de Purmaryn. Artistiek leider Jeroen Man realiseert een nieuwe muzikale, sprookjesachtige kerstvoorstelling met de titel ‘Assepoes Anders’. Eind juni/juli ’24 staat ook een gloednieuwe speciaal geschreven en gecomponeerde eindmusical op het programma. In de kerstvoorstelling spelen leerlingen vanaf 10 jaar (B groepen) mee. In de eindvoorstelling doen ook de A groepen (8/9 jaar) mee. Op 17 september vindt de auditie voor Assepoes Anders plaats. De uiterste inschrijving hiervoor is 3 september 2023. Op 21 oktober worden de audities voor de eindmusical 2024 gehouden. Inschrijven voor deze auditie kan uiterlijk tot 29 september 2023.

Proefles
Kleuters (4/5 jaar) en Jong NKT-ers (6/7 jaar) kunnen vrijwel het hele jaar een gratis proefles volgen. Leerlingen van 8/9 jaar kunnen een proefles doen tot 9 februari 2024. Doordat er twee grote producties op stapel staan, waarvoor ook gerepeteerd moet worden, zijn er voor de leerlingen vanaf 10 jaar vaste proeflesperiodes bepaald. De eerste periode loopt van 11 september t/m 20 oktober 2023. De tweede proeflesperiode van 8 januari t/m 9 februari 2024. Bij deze groepen is instromen buiten deze periodes niet mogelijk.

Inschrijven
De officiële online inschrijving voor seizoen 2023-2024 is gestart. Iedereen die voor 10 juli ‘23 inschrijft, krijgt ook nog eens circa 5% korting op het totale lesgeld. Het is ook al mogelijk een proefles te boeken voor het nieuwe seizoen. De lessen van het NKT worden, indien van toepassing, vergoed door het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Meer informatie is te vinden op www.nkt.nl

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u op de hoogte blijven van al het nieuws in Weidevenne, Kop West, Centrum en Beemster, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Weidevenner