Truckrun met speciale bijrijders op 4 juni

28/05/2016

Op zaterdag 4 juni 2016 gaat de tiende Truckrun van start. Dit is een zo’n groot mogelijke stoet van vrachtwagens die een mooie rondrit maakt door Laag Holland. Hierbij heeft elke chauffeur een speciale bijrijder: een bewoner met een verstandelijk of geestelijke beperking uit één van de deelnemende gezinsvervangende tehuizen.

De organisatie is in handen van Stichting De Truckersvrienden. Deze stichting is in 2007 als een vriendenclub begonnen en inmiddels uitgegroeid tot een jaarlijks evenement. De stichting wil de meerijdende kinderen en volwassenen met een beperking een onvergetelijke dag bezorgen.

 

Zwaaien langs de route

Zoals gebruikelijk vertrekt de stoet om 11.15 uur vanuit Amsterdam (Waterland Terminal) om via Landsmeer, Den Ilp, Purmerland, Purmerend (Zambezilaan en de Laan der Continenten) naar de A7 te rijden en weer terug te keren naar Amsterdam. Naar verwachting rijdt de lange rij vrachtwagens rond 12.00 – 12.15 uur door Purmerend. Kom zwaaien! De beloning? Heel veel gelukkige gezichten, een dosis kippenvel en een hoop emoties.

Superfeest en barbecue

Na de rit is het tijd voor een barbecue, een super feest voor de chauffeurs en hun bijzondere bijrijders en de organisatoren. Er komen tal van Nederlandse artiesten die zich volledig belangeloos inzetten voor de stichting. Na afloop van het feest is er voor iedere deelnemer een leuke goody bag met talloze leuke hebbedingetjes.

 

Helpt u mee?

De Truckrun is mogelijk te maken door sponsoring. De stichting merkt dat het bedrijfsleven steeds minder in sponsoring ziet en doet. Daarom vraagt de stichting om donaties, zodat het mogelijk blijft om deze waardevolle dagen te organiseren. Op de website van Stichting De Truckersvrienden kunt u een (klein) bedrag doneren. Ook voor informatie over de Truckrun u terecht op deze website.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *