Valentijnstaart voor Jeroen Riemeijer

15/02/2023

Dinsdagmiddag verraste Provinciale Statenlid van de VVD Joost van Gilse, vergezeld van een delegatie van de fractie Purmerend-Beemster onder aanvoering van Bart van Elden,  Jeroen Riemeijer met een Valentijnstaart. Jeroen Riemeijer is de initiatiefnemer van het bij velen bekende en gewaardeerde evenement Tongen in Purmerend, een activiteit van Vrienden voor Purmerend. Bart van Elden: “We geven al geruime tijd elk jaar een Valentijnstaart aan een persoon of organisatie die iets doet of opkomt voor anderen.”

Voorzitter van Vrienden voor Purmerend Hans van Gelder was blij met aandacht en attentie. “Mooi om zo bedankt te worden. Wij doen het voor de kwetsbare mensen in de samenleving. Het is ook mooi om te zien dar er een steeds groter wordende groep mensen is die ook iets willen doen voor de kwetsbare bewoners in onze stad.”

Lekkere sliptongen
Voor de overhandiging van de Valentijnstaart was gekozen voor de al (Paas)feestelijk ingerichte Sligro. Niet zomaar, want dit bedrijf is een belangrijke sponsor van de activiteiten van Vrienden van Purmerend. Tijdens zijn dankwoord liet voorzitter Hans van Gelder weten dat er voor dit jaar weer een groot aantal lekkere sliptongen richting Purmerend worden gedirigeerd.      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u op de hoogte blijven van al het nieuws in Weidevenne, Kop West, Centrum en Beemster, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *