Vernieuwen basketbalpaal en plaatsen korfbalpaal Sarongstraat

12/06/2024

In een brief aan bewoners in de omgeving van de Sarongstraat in Weidevenne wordt gemeld dat op de speelplek in de Sarongstraat, tegenover huisnummers 4 tot en met 26, de basketbalpaal aan vervanging toe is. De gemeente gaat de oude basketbalpaal verwijderen en een nieuwe paal plaatsen op een nieuwe plek. Er komt ook een korfbalpaal en daarbij een aantal nieuwe spelelementen, waaronder het Koningsspel. In afwachting van de werkzaamheden kan er gewoon gespeeld worden.

Er wordt in Weidevenne gewerkt aan meerdere speelplekken tegelijk. Daarom is niet precies bekent wanneer deze speelplek klaar is. Ook is de gemeente afhankelijk van de planning van de aannemer en levering van de materialen. Er wordt geprobeerd om de werkzaamheden binnen drie tot vijf maanden af te ronden.
Vragen
Heeft u nog vragen? Of wilt u reageren op het plan? Dan kunt u contact met Mitch van Vliet, beheerder Spelen, via 0299 452 452 of stuur een e-mail naar speelplekjes@purmerend.nl

 

 

 

Wilt u op de hoogte blijven van al het nieuws in Weidevenne, Kop West, Centrum en Beemster, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *