Vernieuwen speelplek Mississippistraat/Rio Grandestraat

27/04/2024

In april ontvingen bewoners een brief waarin de gemeente aangaf een aantal speeltoestellen te gaan vervangen bij de speelplek in de Mississippistraat (naast huisnummers 42 tot en met 52). Helaas was de verkeerde speelplek in de brief vermeld en heeft ook niet iedereen in de buurt de brief ontvangen. Er is een nieuwe bewonersbrief rond gegaan met vermelding van de juiste plek en excuses voor de foutieve vermelding. De juiste speelplek is in de Mississippistraat/Rio Grandestraat.

Naast Mississippistraat 2 zijn de evenwichtsbalk en het veerelement aan vervanging toe. Er wordt hier binnenkort een nieuwe evenwichtsbalk geplaatst. Het veerelement komt niet meer terug. De speelplek Mississippistraat/Orinocostraat staat voor 2029 op de vervanglijst.

Er worden meerdere speelplekken tegelijk aangepakt. Hierdoor is het niet mogelijk om aan te geven wanneer het speeltoestel wordt vervangen. De gemeente probeert om de werkzaamheden binnen drie tot vijf maanden af te ronden. De bewoners die in de directe omgeving van de speelplek wonen, krijgen nog bericht als de werkzaamheden starten. In de tussentijd kan er gewoon gebruik worden gemaakt van de speeltoestellen.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Niels Konijn, projectleider via 0299 452 452 of speelplekjes@purmerend.nl

 

 

 

 

 

 

Wilt u op de hoogte blijven van al het nieuws in Weidevenne, Kop West, Centrum en Beemster, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *