Vier straatnamen verdwijnen uit Weidevenne

22/04/2022

Een aantal bewoners van Weidevenne woont momenteel aan twee straten tegelijk. Dat zorgt regelmatig voor verwarring en zoeken door onder andere postbestellers, pakket- en maaltijdbezorgers, mensen die op bezoek komen en hulpdiensten, omdat de adressen zijn gekoppeld aan een andere straat. De gemeente gaat dit probleem oplossen door een aantal straatnamen in te trekken. Het betreft een deel van de Loirestraat, Dublinpad, Tiranapad en Valettastraat. Het verdwijnen van de vier straatnamen heeft voor de bewoners geen gevolgen.

Voor de Loirestraat gaat het om het deel tussen de Melkweg en Antwerpen/Oslohaven. Deze adressen zijn gekoppeld aan de Antwerpenhaven, Oslohaven, Marseillehaven en Lissabonhaven. Dit deel Loirestraat wordt ingetrokken. Bewoners van nummer Rotterdamhaven 15 t/m 25 en Piraeushaven 35 t/m 49 wonen mede aan het Dublinpad. Ook deze straatnaam wordt verdwijnt.

Bewoners van Lissabonhaven 22 t/m 35, Barcelonahaven 24 t/m 40, Helsinkihaven 73 t/m 82 en Antwerpenhaven 28 t/m 28 moeten afscheid nemen van het Tiranapad en voor de Helsinkistaat 97 t/m 102 is het einde Valettastraat.

Vragen kunt u tot 22 april 2020 mailen naar jj.v.spronsen@purmerend.nl.

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *