Vierde Kitty’s Walk & Talk wandeltocht

23/09/2021

Voor de vierde keer organiseert Inloophuis Wij Allemaal in Purmerend weer een Kitty Walk & Talk. Op zaterdag 25 september kunnen de deelnemers aan de wandeltocht kiezen uit afstanden van drie of zes kilometer. Het doel is tweeledig, een gezellige wandeltocht als mede geld ophalen voor het Inloophuis. Wandelaars kunnen bij inschrijving vrijwillig een bedrag doneren en kunnen zich laten sponsoren door vrienden, familie of bedrijven. Na de wandeling zijn er hapjes en drankjes met een leuke tombola als afsluiting. Het Nationaal Fonds tegen kanker verdubbelt de opbrengst.

Initiatiefneemster van deze loop was Kitty Boel-Dix, na zes jaar zelf geconfronteerd te zijn met kanker is ze afgelopen december op 65-jarige leeftijd helaas overleden.
Wij Allemaal betekende veel voor haar en met deze tocht wilde ze wat teruggeven. Kitty zei altijd: “De geweldige gesprekken gedurende de tocht, de saamhorigheid, de steun, reacties en bijdrages van zoveel diverse mensen en bedrijven tijdens de eerdere edities waren overweldigend en hartverwarmend. Ik ben enorm trots dat het echt is gelukt er een jaarlijks terugkerend evenement van te maken”.

Wendy Kok

Opbrengst
Hoofdcoördinator Wendy Kok: “Ze zou niets anders willen en wist dan ook dat we na haar overlijden dit mooie evenement uit haar naam zouden blijven organiseren. De opbrengst gaat volledig naar Stichting Wij Allemaal, het inloophuis voor (ex) kankerpatiënten.

De wandeltocht
Er is een tocht van 3 en 6 km (zodat meedoen voor iedereen mogelijk is) en voert door de mooie, landelijke omgeving rondom het Inloophuis. Samen wandelen, praten en genieten van een stralende middag. Dat is ons eerste doel.
Onderweg ontvangen de wandelaars een gezonde verfrissing. Verder eindigen we dit jaar met een Tombola met geweldige prijzen. Het moet vooral een gezellige middag worden!

Geldinzameling voor Wij Allemaal
Het tweede doel is natuurlijk dat er zo veel mogelijk geld wordt opgehaald voor Wij Allemaal. Deelnemers kunnen een vrijwillige bijdrage bij inschrijving doneren of zich laten sponsoren door familie en vrienden.
Dit jaar is er een samenwerking met het Nationaal Fonds tegen Kanker, een organisatie die zich in zet voor een lang en beter leven voor mensen met kanker door aandacht voor voeding, beweging en welzijn. Iets dat helemaal aansluit bij de gedachte van Kitty’s Walk & Talk. Het mooie van de samenwerking met deze stichting is dat ze alle donaties verdubbelen.

Bij de finish verkopen we gesponsorde hapjes en drankjes om nog meer geld voor dit fantastische doel op te halen. De organisatie van de Walk & Talk bestaat uit vrijwilligers en donaties van bedrijven en particulieren en álle opbrengsten gaan naar Wij Allemaal.

De feiten op een rij:

  • Zaterdag 25 september 2021
  • Adres: Inloophuis Wij Allemaal, Burgemeester D. Kooimanweg 11, Purmerend.
  • Verzamelen vanaf 13.30 uur, de wandeltocht start om 14.00 uur.
  • Finish rond 15.30 uur, naborrelen en nagenieten tot ongeveer 17.30 uur.
  • Inschrijving via de website www.wij-allemaal.nl, klik op deze link
  • Like en deel het evenement op onze Facebookpagina: Inloophuis Wij Allemaal

Meer informatie via www.wij-allemaal.nl:  

Stichting Wij Allemaal zet zich in voor (ex-) kankerpatiënten, hun familie en vrienden. Wij willen het herstelproces positief beïnvloeden door allerlei vormen van nazorg te bieden. De Stichting wordt door vrijwilligers draaiende gehouden.
Inschrijven kan via het formulier op de website. Uw bijdrage ontvangen wij bij voorkeur vooraf via rekeningnummer NL 18 INGB 0009 0573 62 t.n.v. Nationaal Fonds tegen Kanker onder vermelding van Kitty’s Walk & Talk.

Bron: Inloophuis Wij Allemaal 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *