Volleybaltoernooi in Weidevenne

07/02/2023

Nog krap twee weken en dan is het zover, op zaterdag 18 februari 2023 gaat het eerste Weidevenne volleybaltoernooi plaatsvinden. Een toernooi gehouden voor en door Weidevenners. Wij nodigen Weidevenners – maar ook inwoners van buiten de wijk – uit om één of meerdere teams samen te stellen en in te schrijven. Het is nu ook mogelijk om jezelf individueel of in kleinere groepen dan 6 of 7 in te schrijven, wij gaan dan zorgen voor samenvoeging tot een team. Neem gerust uw kinderen mee, Spurd zorgt voor vermaak voor de kleinsten.

Arnout van Noorden uit Weidevenne deed naar aanleiding van een oproep van de wijksportcoach eerder dit jaar de suggestie om een volleybaltoernooi in zijn wijk te organiseren. VolleybalClub De Where en sportorganisatie Spurd sloegen de handen ineen en besloten om zaterdagmiddag 18 februari leuke, sportieve wedstrijden mogelijk te maken. Het inschrijven van teams met spelers die wonen of werken in Weidevenne – maar ook inwoners van buiten de wijk – is mogelijk via de website van volleybalclub De Where.

Ontmoeting
Teams – zes spelers en één reserve – van bijvoorbeeld buren, vrienden, familieleden, collega’s of leden van verschillende clubjes kunnen tijdens het toernooi andere inwoners van Weidevenne en bij de wijk betrokkenen ontmoeten. Er is ruimte voor ontmoeting, ook met een drankje en hapje voor en tussen de sportieve wedstrijden en na afloop van het toernooi.

Afwijkende spelregels
De spelers zijn minstens vijftien jaar. Het gaat om een sportief evenement en om deelname laagdrempelig te houden zijn er enkele afwijkingen van de gebruikelijke (Nevobo) volleybal spelregels. Zo is alleen onderhands serveren toegestaan en mogen wisselspelers alleen ‘indraaien’ op de serveerplaats.

Inschrijven
Inschrijven kan door het inschrijfformulier in te vullen dat te vinden is via de volgende link:
Spurd volleybaltoernooi Weidevenne – VC De Where

Zet in uw agenda: Zaterdag 18 februari 2023, van 14.00 tot 18.00 uur, Sporthal De Kraal, Zambezilaan 280, Weidevenne.

Nieuwsbrief weidevenner.nl

 

 

 

Wilt u op de hoogte blijven van al het nieuws in Weidevenne, Kop West, Centrum en Beemster, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *