Laatste kans: Wie heeft de mooiste tuin?

25/06/2019

Het is zomer en dat is goed te merken, bomen, struiken, bloemen, alles ziet er weer kleurig en fleurig uit. De redactie loopt, fietst en rijdt regelmatig door de wijk en het valt op dat veel bewoners groene vingers hebben. Sommige tuinen zijn echt een genot om naar te kijken, maar ook het gemeentegroen is op veel plaatsen een lust voor het oog.
Bij redactielid Piet Jonker staat de palmboom zelfs in bloei, maar helaas mag hij niet meedoen met deze voorjaarswedstrijd.

De redactie is benieuwd naar de mooiste tuin in Weidevenne, Kop West, Hazepolder en Centrum. Mail ons een foto van uw tuin als u vindt dat deze de mooiste is. Let op, het moet een tuin zijn die vanaf de openbare weg te zien is. Gemeentetuinen die onderhouden worden door bewoners mogen uiteraard ook meedoen. Insturen kan tot 1 juli waarna een deskundige jury de foto’s zal bekijken en ter plekke beoordeeld of aan de voorwaarde wordt voldaan.

Bloemenbon
Indien u niet zelf in de gelegenheid bent om een foto te maken, laat het ons weten, dan sturen we de tuinfotograaf langs. De prijs bestaat uit een cadeaubon ter beschikking gesteld door bloemenwinkel Florissant op Winkelcentrum Weidevenne.

Foto’s insturen voor 1 juli naar redactieweidevenner@gmail.com

 

1 comments

  1. Jan Steen schreef:

    Ik weet niet waar de redactie langs gaat in de wijk. Maar mooie tuinen daar geloven de meeste mensen in de wijk Azie niet in. De laatste weken is het me opgevallen dat heel veel mensen hun groen weghalen en de tuinen omtoveren in geplaveide “ tuinen”. De ene tegel nog lelijker dan de andere. Misschien over een jaar eens een foto wedstrijd uitschrijven voor de mooiste tegeltuin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *