Vrijwilligers gezocht voor MarktstadRun

30/06/2019

De MarktstadRun en de MarkstadWalk zijn inmiddels een vaste traditie geworden tijdens het eerste weekend van de Nazomerfeestweek in Purmerend. Elk jaar groeit het aantal lopers. Een prachtig evenement dat helaas kampt met een tekort aan vrijwilligers. Met zo een 2.500 deelnemers zijn er vast nog wel Purmerenders en Beemsterlingen over die misschien een handje kunnen helpen.
De organisatie is op zoek naar verkeersregelaars, sterke gasten die helpen met op- en afbouw van het parcours en plein, waterposten klaarzetten en bemensen, registratie deelnemers en late inschrijvers, uitdelen van medailles en consumpties na de finish, informatiepost runnen en uitdelen lunchpakketten. Er zit dus vast voor iedereen wel iets bij. Naast een lunchpakket en een aantal consumptiebonnen ontvangen alle medewerkers een speciaal MarktstadRun t-shirt van onze nieuwe sponsor Runnersworld.

Het is voor de organisatie altijd weer een feestje om er samen met de vrijwilligers  en deelnemers een super leuke dag van te maken. Wie tijd en zin heeft in het weekend van 7 en 8 september kan zich aanmelden op https://www.marktstadrun.nl/vrijwilligers.html 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *