Vrijwilligers in het zonnetje gezet

01/02/2019

Redactieleden Piet Jonker en Conny Dijkstra zaten woensdagmiddag in Heel Europa klaar voor overleg met wijkmanager Michael Lanting. Regelmatig komen ze even bij elkaar om te praten over wat er speelt in de wijk, zodat de redactie op de hoogte is als er nieuws is voor de website www.weidevenner.nl. Deze keer verliep het overleg iets anders dan gepland, want ook wijkmanager Edwin Färber schoof aan voor overleg. Al snel bleek dat het deze keer niet ging om bijpraten, want tot grote verrassing van beide redactieleden ontvingen ze ieder uit handen van de wijkmanagers een dinerbon vanwege het behalen van ruim zevenduizend bezoekers per maand op de website.

Edwin Färber: “Een mijlpaal, waar we bij de gemeente trots op zijn. We zijn er heel blij mee, vandaar deze waardering voor jullie inzet.” Michael vulde aan: “Jullie doen veel als vrijwilligers en dat waarderen we enorm. Op naar nog een mooie en lange samenwerking. Bedankt voor jullie inzet.” Conny: “We vinden dit beiden leuk om te doen, er gebeurt zoveel in de wijk, dat we bijna iedere dag wel wat te melden hebben. Piet is dagelijks op pad en ik plaats het op de site, een prima samenwerking, waar we hopelijk nog lang mee door zullen gaan.”

Ook andere wijken
Het succes van de website is natuurlijk mede te danken aan bewoners die zaken melden of de redactie tippen als er iets staat te gebeuren in de wijk. De site is voor alle bewoners, ondernemers, clubs, scholen en instellingen in Weidevenne, Centrum en Kop West, maar zaken die mede interessant of belangrijk zijn voor andere wijken, worden ook opgenomen. Veel bekeken in andere wijken is bijvoorbeeld de nu lopende serie Oud en Nieuw. Ook voor vragen over de wijk kunnen bewoners terecht bij de redactie. De vragen worden eventueel via korte lijnen doorgespeeld naar de juiste personen, zodat meestal snel een antwoord volgt.

Voor meldingen, tips, vragen of informatie: Mail: redactieweidevenner@gmail.com, of bel naar 06 48703688 of 06 50420033.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *