Wandelen voor 60-plussers

16/10/2022

Er is er elke derde dinsdag van de maand voor 60-plussers een themawandeling door een wijk of dorp in Purmerend / Beemster. De routes zijn steeds ongeveer vijf kilometer. Dinsdag 18 oktober start de wandeling met het thema Herfst door de Purmer-Noord bij de brug van het Leeghwaterbad. De wandelingen zijn bedoeld voor wie zelfstandig kan bewegen, dus zonder hulpmiddel. Ontmoeting met andere deelnemers in de groep en gezelligheid zijn belangrijke verbindende onderdelen van de wandelingen van ongeveer 1,5 uur. 

Start is dinsdag 18 oktober tussen 13.15 uur en 13.30 uur de brug bij het zwembad en is rond 15.00 uur terug. Spurd adviseert de deelnemers om tijdens de wandeling een flesje water mee te nemen. De gids van Spurd begeleidt onderweg een bij het thema passende beweegactiviteit.

Aanmelden
Meedoen kost per keer per persoon € 2,50, voor de start op locatie contant (bij voorkeur gepast) of per pin te betalen. Aanmelden kan tot en met de maandag voor de dag van de wandeling via info@spurd.nl of door maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 uur en 15.30 uur te bellen met 0299 418 100. Tot de zomervakantie volgend jaar is er steeds de derde dinsdag van de maand een themawandeling, behalve in december.

Nadere informatie staat op www.spurd.nl /maandelijkse wandelingen.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *