Wandelschoenen aan voor Spurd Wandel Special

28/01/2024

Op woensdag 14 februari kunnen 60-plussers een verrassingswandeling maken van ongeveer vijf kilometer. Tijdens deze zogenoemde Spurd Wandel Special maken de wandelaars kennis met twee beweegactiviteiten. Meedoen daaraan is niet verplicht en geheel vrijblijvend. De Spurd Wandel Special is er voor mensen die gezellig ontspannen willen bewegen en nieuwsgierig zijn naar andere beweegactiviteiten in Purmerend. Inschrijven is mogelijk tot maandag 12 februari. Spurd adviseert makkelijk zittende loopschoenen en kleding te dragen, waarin het makkelijk bewegen is.

De wandeling is voor iedereen te doen die zonder loophulpmiddel – rustig aan – twee uur kan lopen. Deskundige begeleidsters van Spurd lopen mee en maken er een bijzondere wandelervaring van. Spurd werkt tijdens deze wandeltocht samen met lokale sportaanbieders. Eerst is er onderweg een kennismaking met de PowerWalk van SportWendy. Verderop tijdens de wandeling is er een verrassende kennismaking met allerlei manieren van sportief bewegen. Tijdens de koffie/thee stop onderweg is er zeker gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan.

Inschrijven
De wandeling start vanaf NS station Purmerend aan de kant van het stadhuis ( Bloemenbuurt). Eerdere Spurd Wandel Specials werden druk bezocht en inschrijven is noodzakelijk via het inschrijfformulier op spurd.nl, via info@spurd.nl of door maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 uur en 15.30 uur te bellen met 0299 418 100.

Makkelijke kleding
Deelnemen aan de Spurd Wandel Special kost zes euro. Betalen doet men woensdag 14 februari voor vertrek, bij voorkeur met PIN en anders (gepast) contant. Vanaf 09.15 uur heten de begeleidsters van Spurd de wandelaars welkom en de wandeling start stipt om 09.30 uur. Om ongeveer 12.30 uur zijn de wandelaars terug bij NS station Purmerend Stationsweg 1.

Sport Wendy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u op de hoogte blijven van al het nieuws in Weidevenne, Kop West, Centrum en Beemster, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *