Werk aan bruggen in Weidevenne

30/04/2023

Afsluiten en verwijderen voetgangersbrug bij Masaistraat. De gemeente Purmerend controleert de bruggen regelmatig. Tijdens zo’n controle is gebleken dat de balken onder de voetgangersbrug bij de Masaistraat niet sterk genoeg meer zijn om een persoon veilig te kunnen dragen. Daarom is de brug voor onbepaalde tijd afgesloten en er zijn borden geplaatst. De brug wordt in zijn geheel verwijderd. Dit gaat zo snel mogelijk gebeuren. De aannemer gaat proberen om tijdens het verwijderen van de brug zo min mogelijk de begroeiing van de eilandjes te beschadigen.

Voor vragen kunt u bellen met Marvin Mantel, medewerker Beheer civiele kunstwerken via 0299 452 452 of een mail sturen naar m.mantel@purmerend.nl.

Afsluiting deel van de Gangeslaan
De brug aan de Gangeslaan is aan onderhoud toe en krijgt een nieuwe slijtlaag. Daarom is de brug gesloten van maandag 1 mei 7.00 uur tot vrijdag 5 mei 17.00 uur voor alle verkeer tussen de Lotusstraat en het Riksjapad. Doorgaand autoverkeer kan omrijden via de Aziëlaan, Laan der Continenten en Eufraatlaan. Fietsers en voetgangers kunnen via het Riksjapad, Kanaalweg en Lotusstraat om de werkzaamheden heen.

Voor vragen kunt u contact opnemen met het klantcontactcentrum 0299 452 452 of mailen via kcc@purmerend.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van al het nieuws in Weidevenne, Kop West, Centrum en Beemster, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.

 

 

 

1 comments

  1. Rita schreef:

    Beste Weidevenners,

    Hebben jullie ook gemerkt dat de bankjes op het van Damplein winkelcentrum zijn verwijderd.
    Ik heb verschillende malen een bericht gestuurd naar de winkeliersvereniging Weidevenne maar krijgt geen reactie.
    Missen jullie de banken ook tijdens het boodschappen doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Weidevenner