Werk in uitvoering Sulawesi en Primulastraat

10/06/2023

Sulawesi

In januari ontvingen bewoners van Sulawesi in Weidevenne (naam afgeleid van een van de grootste eilanden van Indonesië. Red.) een brief van de gemeente, waarin werd aangegeven dat het trapveld zou worden opgeknapt. Dat gaat nu gebeuren, de werkzaamheden starten op maandag 12 juni 2023. Het trapveld wordt bewerkt en opnieuw ingezaaid . Om het gras goed te laten groeien, komen er hekken omheen. Dit betekent dat het veld tijdelijk niet gebruikt kan worden.

Hoelang de werkzaamheden gaan duren hangt af van de weersomstandigheden. De aannemer geeft het veld water tijdens droge periodes. Heeft u nog vragen dan kunt u contact opnemen met projectleider Niels Konijn via telefoonnummer 0299 452 452 of stuur een e-mail naar wijkinitiatieven@purmerend.nl

Primulastraat

Primulastraat

Primulastraat  Centrum
Er is schade ontstaan aan de bestrating van de stoep en een deel van de steeg in de Primulastraat tussen nummer 40 en 42. Daarom gaat de gemeente hier binnenkort opnieuw bestraten. De werkzaamheden worden uitgevoerd op donderdag 29 en vrijdag 30 juni. Tijdens de werkzaamheden is de steeg afgesloten voor doorgaand verkeer.

In de rijbaan van de Primulastraat liggen twee putten hoger dan de straat. De aannemer gaat de putten binnenkort verlagen. Dit gebeurt door het asfalt om de put in te zagen, de putten te verlagen en vervolgens rondom tijdelijk dicht te straten. Op een later moment wordt het straatwerk weer vervangen door asfalt.

De werkzaamheden worden uitgevoerd van maandag 26 tot en met woensdag 28 juni. De straat blijft open en het verkeer kan gewoon langs het werkvak. De parkeervakken voor Primulastraat 7 en 9 zijn op deze dagen in gebruik door de aannemer.

Primulastraat

Voor vragen tijdens de uitvoering van de werkzaamheden is toezichthouder Dirk Korringa bereikbaar via telefoonnummer 0299 452 452.

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u op de hoogte blijven van al het nieuws in Weidevenne, Kop West, Centrum en Beemster, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Weidevenner