Werkzaamheden schoolplein Brede School De Weide

17/10/2022

In de herfstvakantie (15 oktober t/m 23 oktober 2022) starten werkzaamheden aan het schoolplein van Brede school De Weide. Het schoolplein wordt opnieuw ingericht en vergroend. Sinds vorig jaar stelt de gemeente jaarlijks een subsidie beschikbaar voor het vergroenen van schoolpleinen. Veel schoolpleinen bestaan met name uit tegels met enkele speeltoestellen. Dit past niet in beeld van een duurzame, klimaatbestendige, groene gemeente. Brede school De Weide is de eerste school die de subsidie heeft ontvangen.

Vanaf dit jaar ontvangen elk jaar drie scholen de subsidie. Met behulp van de subsidie worden meer natuurlijke elementen zoals bomen en struiken, maar ook natuurlijke speeltoestellen toegevoegd.

Parkeerplekken vrij houden
De werkzaamheden worden uitgevoerd door Krinkels BV. Zij proberen de overlast zoveel mogelijk te beperken. Er zal echter altijd enige overlast van geluid en machines zijn. Tijdens de werkzaamheden hebben zij ruimte nodig om hun materiaal en werktuig te plaatsen. Zij vragen bezoekers daarom links van de ingang vijf parkeerplaatsen en rechts van de ingang vier parkeerplaatsen vrij te houden. Dit wordt op locatie aangegeven.

Contact
Heeft u vragen tijdens de werkzaamheden? Neem dan contact op met Krinkels BV, via telefoonnummer 072-5407875. Voor overige vragen kunt u contact opnemen met Nienke Sier, via telefoonnummer (0299) 452 452 of via de mail naar n.sier@purmerend.nl.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u op de hoogte blijven van al het nieuws in Weidevenne, Kop West, Centrum en Beemster, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *