Wie heeft iets gezien?

16/12/2013

Gistermiddag (zondag 15 december) tussen drie en zes uur heeft een groep van tien kinderen tussen de 8 en de 14 jaar de buurt geterroriseerd. Deze terrorisatie hield in het bedreigen van jongen kinderen met fysiek geweld, uitschelden en slopen van persoonlijke eigendommen! De groep is diverse keren gewaarschuwd door volwassenen, echter hierop werden deze mensen uitgescholden en daarna enkele uren lastig gevallen. Het ging hierbij om aanbellen en wegrennen, door de brievenbus naar binnen schreeuwen, met een lamp naar binnen schijnen en de betrokken mensen uitschelden. Een deel van de kinderen wonen ergens in de buurt en een ander deel was op visite.

Rond half zes is de boel geëscaleerd. Hierop heeft de politie in moeten grijpen. Het gehele incident vond plaats in de Woestijnstraat, Caïrostraat en Papyrusplantsoen. Rond ongeveer drie tot vier uur is ook een jong kind van ongeveer een jaar of zes van zijn fiets getrokken door de menigte. Hierbij is het kind ten val gekomen en heeft een schaafwond op zijn knie. Een aantal kinderen is hierna op zijn fiets gaan springen. Dit is waargenomen door mijn buurman en zoon van negen. We weten echter niet precies wie dit kind is en waar hij woont! Graag willen wij in contact komen met de ouders van dit kind. Graag een bericht mijn kant op, zodat wij dit eventueel met goedvinden door kunnen geven aan de politie! 

Marcel Vinke

Kijk op de facebookpagina wijweidevenners, bij het bericht van Marcel Vinke. U kunt een persoonlijk bericht naar hem sturen.

1 comments

  1. Wil schreef:

    Niets zelf gezien. Wel de buurman en zijn zoontje. Waarom is de buurman zelf niet naar de politie gegaan. En kinderen waren op visite. Misschien de ouders eens aanspreken waar deze kinderen op visite waren. Lijkt me echt een zaak voor de wijkagent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *