Wie wil er drummen?

06/04/2012

De Young Infinity Brassband tijdens een optreden in Weidevenne

Young Infinity Brassband is een drumband met jongeren die wonen in Purmerend. Ze zijn al drie jaar bezig met wat ups en downs maar drummen doen ze nog steeds! Dankzij een bijdrage van de wijkkerngroep Weidevenne kunnen een aantal instrumenten vervangen worden. Dit was na drie jaar hoognodig. Clup Welzijn heeft deze groep begeleid en geadviseerd zodat ze momenteel zelfstandig alles kunnen regelen.

De jongens in de groep vinden het leuk om zich uit te kunnen leven op de drums en er lekker op mee  kunnen dansen in de ritmes & beats die ze samen verzinnen. Sinds kort zoeken ze nieuwe jongeren om de groep mee te kunnen versterken en gaan starten met een nieuwe groep met jong talent. Deze drumlessen zullen gegeven worden in jongerencentrum de Kern in de Overwhere. Ken je iemand die graag zou willen drummen? Of doe je het graag zelf? Kijk dan op younginfinitybrass.hyves.nl of stuur een email naar: Younginfinitybrass@hotmail.com. Voor boekingen kunt u op hetzelfde emailadres terecht.

De wijkkerngroep Weidevenne wenst deze jongeren veel succes met hun Brassband.

 

4 comments

 1. J Kalijan schreef:

  Beste Younginfinitybrass

  Ik ben op zoek naar een brass band voor in de maand augustus in Purmerend.

  Graag wil ik weten wat het kost.

  Groetjes,

  Kalijan

  1. Redactie schreef:

   Hallo Kalijan,

   Heb je al geprobeerd om naar dit adres te reageren?

   Kijk op younginfinitybrass.hyves.nl of stuur een email naar: Younginfinitybrass@hotmail.com. Voor boekingen kunt u op hetzelfde emailadres terecht of bellen naar: 0611245803

 2. Nikki schreef:

  Dit telefoonnummer in niet meer ingebruikt en is van een andere gebruiker..

  1. Conny Dijkstra schreef:

   Telefoonnummer inmiddels verwijderd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *