Afgelast: Wij Allemaal benefietavond

23/03/2020

Wendy Kok, Hoofdcoördinator

Op 3 april 2020 bestaat inloophuis Wij Allemaal 12,5 jaar. Zij gaan dit jubileum gezamenlijk vieren en nodigen alle bewoners van Purmerend uit om kennis te maken met het inloophuis en de vrijwilligers. Markthal Purmerend heeft de ruimte beschikbaar gesteld, zodat er veel bezoekers, bedrijven en geïnteresseerden kunnen komen. Tijdens de avond blikken de medewerkers terug, maar kijken ook vooruit naar de toekomst om ondersteuning te kunnen blijven bieden aan alle (ex) kankerpatiënten in Purmerend/Waterland.

Het belooft een bijzondere avond te worden, omdat de verhalen en ervaringen van de bezoekers en vrijwilligers van inloophuis Wij Allemaal deze avond centraal staan. Het zal dan ook een avond worden met een lach en een traan…

Mirjam Bouwes en Loes de Wolf

Toekomst
Naast de verhalen, ervaringen, activiteiten en informatie over het inloophuis kan iedereen genieten van gevarieerd entertainment. De Markthal Purmerend zal zorg dragen voor een hapje en een drankje.
Tickets voor deze benefietavond zijn vanaf nu te koop voor € 50,-. Het inloophuis hoopt op 3 april 2020 vanaf 20.00 uur veel mensen te verwelkomen in De Markthal op de Koemarkt, zodat zij hun bijzondere werkzaamheden ook in de toekomst kunnen blijven vervullen.

Deze avond is in verband met het Coronavirus AFGELAST.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *