Wij Weidevenners gaat voor de 1000!

17/01/2014

Op 4 februari viert de facebookgroep Wij Weidevenners zijn 1-jarig bestaan. In het afgelopen jaar zijn er al meer dan 900 Weidevenners lid geworden van deze inmiddels grootste online community in onze wijk. Er worden dagelijks berichten geplaatst en de onderwerpen zijn zeer divers. Zo vinden verloren spullen hun eigenaar terug, worden gevaarlijke situaties gesignaleerd, vinden mensen nieuwe sportmaatjes en worden wijknieuwtjes uitgewisseld. Bent u nog geen lid? Klik dan hier om lid te worden. Het enige dat u nodig heeft is een Facebookaccount. Als u eenmaal lid bent kunt u alles meelezen, zelf berichten plaatsen en bijvoorbeeld uw buren ook lid maken!

Er zijn plannen om dit 1 -jarig bestaan te vieren met een bijeenkomst. Suggesties hiervoor zijn welkom. Uiteraard via facebook.

 

1 comments

  1. martien roelofs schreef:

    Het nieuwe coalitieakkoord: kennelijk zijn politici óf hardleers of wensen ze hoe dan ook hun eigen zin door te drijven: Coalitieakkoord 2014 bladzijde 12 Kommetje A7 “We zien daar mogelijkheden voor een automotive formule of een hotel” Hoezo naar de burgers luisteren ? Hadden die burgers (Weidevenners o.a.)nu niet flink duidelijk gemaakt dat ze dát juist NIET wilden? Het lijkt erop dat we in de toekomst de degens weer eens flink gaan kruisen. Weidevenners: Op Milieudefensie Waterland kunnen jullie in ieder geval weer rekenen. Blijf toch het “katterige” gevoel overhouden van het (wat dit betreft) hautaine politici die denken de mening van de burgers (en democratische besluitvorming) naast zich neer te kunnen leggen.

    Martien Roelofs Milieudefensie Waterland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *