Wijkagenten in actie

05/11/2014

.facebook_1415171477363Gisteren kregen wijkagenten Peter Bouwer en Bas Bakker een melding van een poging tot inbraak in een woning in de Barbadosstraat. De bewoner was thuis en meldde dit direct bij de politie. Hij had de auto waarin zij weggereden waren gezien en een gedeelte van het kenteken. Hierop is direct een Burgernetactie gestart. Kort daarop kwam van een burger een melding dat de auto gesignaleerd was bij de apotheek nabij de Melbournestraat.

De inzittenden zouden de flat aan de Sidneystraat ingelopen zijn. Hierna is rondom de auto onopvallend postgevat. Toen de inzittenden terugkwamen reden zij weg over de Laan der Continenten.

De wijkagenten waren in de buurt en hebben de auto, na de rotonde met de Donaulaan, klemgereden.  Dat er iets aan de hand was werd duidelijk toen zij een stopteken kregen. Zij verhoogden hun snelheid om aan hun staandehouding te ontkomen.  Nadat de auto was klemgereden konden de inzittenden worden aangehouden. Even later bleek dat er in de Sidneystraat een poging tot inbraak woning had plaatsgevonden. In de auto werden een aantal inbrekerswerktuigen aangetroffen. Verder onderzoek volgt.

 

1 comments

 1. Th. Bunnik schreef:

  Beste mensen,

  Ik heb al eens eerde geklaagd.
  Het gaat om de ruimte tussen de schuur van Bamboepad 18 en de parkeervak.
  Daar is ruimte om in geval van nood even te parkeren.
  Ik heb een invalide (parkison/dementie) vrouw in een rolstoel.
  Daar de taxi altijd in de Rotanstraat komt, daar aan Bamboepad geen auto kan komen.
  Ik ga dan door de achterdeur met de rolstoel en geregeld moet ik dan weer om het gebouw heen via de bushalte om naar de Rotanstraat te komen.
  Kan er aub een paaltje geplaatst worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Weidevenner