Wijkmanager Michael Lanting werkt vanuit huis

13/04/2020

Beste Weidevenners,

Momenteel is het prachtig weer. De zon schijnt en de tempratuur is heerlijk. Alles in ons kriebelt om er lekker op uit te gaan en weer te genieten van het voorjaar. De realiteit is echter anders. Op dit moment maken wij als wereld, land en wijk een bizarre periode door. We leven in een intelligente lockdown in verband met het coronavirus. Waar wij eerst in volle vrijheid konden leven, zijn we nu overgeleverd aan een groot aantal maatregelen die ook goed zichtbaar zijn in Weidevenne.

Weidevenne, de wijk die anders zo levendig is, staat nu ‘on hold’. We moeten met elkaar rekening houden en de gezondheid van elkaar in acht nemen. Ook voor mij als wijkmanager is er veel veranderd. Momenteel werk ik vanuit huis en kan ik niet dagelijks fysiek aanwezig zijn in de wijk. Al het contact gaat nu via de telefoon of de mail. Natuurlijk mis ik het persoonlijke contact, maar ik ben blij dat bewoners evengoed contact blijven zoeken bij vragen of meldingen. Blijf dit ook zeker doen!

Vanuit huis werk ik samen met mijn collega’s door aan de ontwikkelingen in de wijk. Zo zijn wij bezig met het opknappen van diverse speelplekken en ook krijgen verschillende stukken groen de aandacht. Op het gebied van overlast zijn wij ook zeer actief. Bewoners melden via de gemeente app (https://www.mijn-melding.nl/purmerend/melding.php)  wanneer zij overlast ervaren of grote groepen (jongeren) waarnemen. Onze handhavers verdienen van mij een groot compliment voor hun dagelijkse inzet.

Langs deze weg wil ik ook de bewoners van Weidevenne een compliment geven. Het is duidelijk te merken dat vrijwel iedereen goed bezig is met de huidige maatregelen en deze zo goed als mogelijk naleeft. Dit is vooral te zien in het huidige, rustige straatbeeld. Ik hoop dat wij dit met z’n allen kunnen volhouden en wens iedereen dan ook veel gezondheid in deze moeilijke tijd. Denk goed om elkaar! U kunt mij altijd bereiken voor vragen: M.lanting@purmerend.nl

Michael Lanting, Wijkmanager Weidevenne

 

1 comments

  1. H N van Niekerk schreef:

    Michael, jij ook veel sterkte in deze moeilijke tijd. De wereld is klein voor vele in Purmerend??? maar voor vele bewoners doe je het gewoon super. Op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Weidevenner