Winkelcentrum Weidevenne in onderhoud bij HSO Schoonmaakservice

08/07/2013

HSO Schoonmaakservice, onderdeel van De Haan Facilitaire Dienstengroep uit Purmerend, heeft per 1 juli de opdracht gekregen voor het dagelijks schoonmaakonderhoud van Winkelcentrum Weidevenne. Zusterbedrijf HSD Specialistische Dienstverlening verzorgt het periodiek hogedruk-, glas- en gevelonderhoud.

Beheerder Stato Vastgoedmanagement uit Alkmaar heeft op basis van goede ervaringen met andere objecten deze opdracht gegund aan HSO. HSO is gespecialiseerd in het schoonhouden van onder meer winkelcentra. Kort na aanvang van het schoonmaakonderhoud start HSD Specialistische Dienstverlening met een grootschalige reiniging van het gehele winkelcentrum. Deze zogenaamde nulbeurt in combinatie met een zorgvuldig opgestelde periodiek reinigingsschema moet het winkelcentrum in technisch en visueel oogpunt de komende jaren een blijvend representatief uiterlijk geven.

Belangrijke gunningsfactoren voor deze opdracht waren, naast ervaring, snel handelen bij calamiteiten, flexibele opstelling, zeer korte communicatielijnen en het brede aanbod van professionele diensten, waarmee De Haan Facilitaire Dienstengroep beheerders, vastgoedeigenaren en facilitair managers ontzorgt.

Op de foto v.l.n.r.: John de Haan, algemeen directeur van De Haan Facilitaire Dienstengroep, Rens Sakko, operationeel manager bij De Haan Facilitaire Dienstengroep, Ruben van de Ven, rayonleider bij HSO Schoonmaakservice en Sander van Pareen, directeur van Stato Vastgoedmanagement.

Bron: www.schoonmaakjournaal.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *