Winnaars kermisprijzen 2023 bekend

21/05/2023

De kermis in Purmerend wordt mede door het mooie weer en een keur aan attracties goed bezocht. Kermis Purmerend wil zich graag blijven ontwikkelen en dat betekent luisteren naar de horeca, omwonenden, detailhandel en bezoekers. Hoe bezoekers de kermis ervaren is voor de gemeente en exposanten van groot belang en daarvoor wordt elk jaar een enquête gehouden. Iedereen mag stemmen voor de mooiste en leukste attractie. Voor elke categorie worden drie prijzen uitgereikt in de vorm van een oorkonde. 

De winnaars zijn…

 

 

Grootvermaak;    1e Braek Dance, 2e Turbo Polyp en 3e Booster Maxxx.

 

 

 

 

 

 

 

Kindervermaak;  1e Race O Rama, 2e Mega Slide, 3e Jumper Trampoline.

 

 

 

 

 

 

 

 

Consumptie;        1e Nougat en Suikerwerken, 2e Poffertjeskraam, 3e Los Churros.

 

 

 

 

 

Behendigheid;     1e Skeeball, 2e Pusher, 3e Dubai City of Gold.

 

 

 

 

 

De prijzen werden vrijdagmiddag uitgereikt in de poffertjeskraam door wethouder Mario Hegger. Ook voor de exploitanten was het een spannende aangelegenheid, want iedereen wil natuurlijk de eerste prijs winnen. Gezien de drukte op de kermis, met ook een grote lach op de gezichten van de kleine kinderen en de prikkelvrije middag, was het weer een geweldig evenement.

Na zondag is het weer even wachten op de volgende kermis, maar inmiddels staat een nieuw evenement alweer voor de deur: Reuring!       

 

Wilt u op de hoogte blijven van al het nieuws in Weidevenne, Kop West, Centrum en Beemster, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Weidevenner