Zesde Kitty’s Walk & Talk wandeltocht

07/06/2023

Voor de zesde keer organiseert Inloophuis Wij Allemaal in Purmerend weer een Kitty Walk & Talk. Op zaterdag 10 juni 2023 kunnen de deelnemers aan de wandeltocht kiezen uit afstanden van drie of zes kilometer. Het doel is tweeledig, een gezellige wandeltocht alsmede geld ophalen voor het Inloophuis. Wandelaars kunnen bij inschrijving vrijwillig een bedrag doneren en kunnen zich laten sponsoren door vrienden, familie of bedrijven. Na de wandeling zijn er hapjes en drankjes met een leuke tombola als afsluiting.

Initiatiefneemster van deze loop was Kitty Boel-Dix, na zes jaar zelf geconfronteerd te zijn met kanker is op 65-jarige leeftijd helaas overleden. Wij Allemaal betekende veel voor haar en met deze tocht wilde ze wat teruggeven. Ze zou niets anders willen en wist dan ook dat na haar overlijden dit mooie evenement uit haar naam zou blijvend zal worden georganiseerd. De opbrengst gaat volledig naar Stichting Wij Allemaal, het inloophuis voor (ex) kankerpatiënten. Het Nationaal Fonds tegen kanker verdubbelt de opbrengst.

Wendy Kok

De wandeltocht
Wendy kok: “Er is een tocht van 3 en 6 km (zodat meedoen voor iedereen mogelijk is) en voert door de mooie, landelijke omgeving rondom het Inloophuis. Samen wandelen, praten en genieten van een stralende middag. Dat is ons eerste doel. Onderweg ontvangen de wandelaars een gezonde verfrissing. Verder eindigen we dit jaar met een Tombola met geweldige prijzen. Het moet vooral een gezellige middag worden.” 

Geldinzameling voor Wij Allemaal
Het tweede doel is natuurlijk dat er zo veel mogelijk geld wordt opgehaald voor Wij Allemaal. Deelnemers kunnen een vrijwillige bijdrage bij inschrijving doneren of zich laten sponsoren door familie en vrienden. Dit jaar is er weer een samenwerking met het Nationaal Fonds tegen Kanker, een organisatie die zich in zet voor een lang en beter leven voor mensen met kanker door aandacht voor voeding, beweging en welzijn. Bij de finish zijn  gesponsorde hapjes en drankjes te koop om nog meer geld voor dit fantastische doel op te halen. De organisatie van de Walk & Talk bestaat uit vrijwilligers en donaties van bedrijven en particulieren en álle opbrengsten gaan naar Wij Allemaal.

Zaterdag 10 juni 2023. Adres: Inloophuis Wij Allemaal, Burgemeester D. Kooimanweg 11, Purmerend. Verzamelen vanaf 13.30 uur, de wandeltocht start om 14.00 uur. Finish rond 15.30 uur, naborrelen en nagenieten tot ongeveer 17.30 uur. Inschrijving via de website www.wij-allemaal.nl. Voor vragen, mail met hoofd coördinator Wendy Kok wendy@wij-allemaal.nl.           

  

 

 

 

 

 

 

Wilt u op de hoogte blijven van al het nieuws in Weidevenne, Kop West, Centrum en Beemster, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.

                                                                     

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Weidevenner