Zomerfair bij Inloophuis Wij Allemaal

02/07/2019

Bij Inloophuis Wij Allemaal wordt op zaterdag 6 juli een gezellige Zomerfair gehouden om de zomer in te luiden en om geld in te zamelen. De Zomerfair is van 11.00 tot 16.00 uur en iedereen uit Purmerend en omstreken is van harte welkom om te genieten van muziek, een hapje, drankje en een gezellige markt met veel leuke dingen, zoals kleding, accessoires, creatieve artikelen, verzorgende behandelingen, activiteiten voor kinderen zoals glitterhenna, voorlezen en nog veel meer.

Tijdens de Zomerfair zijn er bij het Inloophuis lekkere hapjes en drankjes te koop en is er een loterij, waarbij fantastische prijzen te winnen zijn. De opbrengst van alle activiteiten gaat geheel naar het Inloophuis om hiermee na de zomer weer waardevolle activiteiten voor de gasten te kunnen organiseren. Iedereen is welkom op zaterdag 6 juli bij het Inloophuis aan de burgemeester D. Kooimanweg 11-13 in Purmerend. Het belooft een gezellige dag te worden. De exacte tijden van de activiteiten zijn te vinden op de website.

Positief beïnvloeden
Stichting Wij Allemaal zet zich in voor (ex-) kankerpatiënten, hun familie en vrienden. Zij willen het herstelproces positief beïnvloeden door allerlei vormen van (na)zorg te bieden. De Stichting wordt uitsluitend door vrijwilligers draaiende gehouden, ontvangt geen subsidie en kan enkel en alleen bestaan door giften van sponsoren en donateurs. Voor meer informatie:  mail naar info@wij-allemaal.nl, of kijk op de site www.wij-allemaal.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *