Zomerfair op 6 juli in Heel Europa

30/06/2018

Twee ondernemers uit Weidevenne, Jessica Krijvenaar van de Goodiebagshop en Annemarie van de Bunt van Suez Thee organiseren voor het derde jaar de succesvolle zomerfair in de binnentuin van Grand Café Heel Europa. Jessica:” We wilden onze woonwijk, waar we fijn wonen, in de spotlights zetten door in samenwerking met Grand Café Heel Europa, een zomerfair  te organiseren. Het is een markt om lekker te shoppen, te struinen met daarnaast een hapje, drankje en muziek. En, als ik naar het aantal bezoekers kijk, is het elke keer een succes. We vinden dat ondernemers uit Purmerend elkaar moeten steunen en helpen, daarom zijn er ook ondernemers van buiten Weidevenne aanwezig.” De Purmerendse zangeres Gillyan zorgt voor het muzikale gedeelte. Haar repertoire bestaat uit een Nederlandstalige nummers zoals Telkens Weer, Leun op mij, liedjes van Andre Hazes en  Engelstalige nummers zoals Happy, I’ve got the music in me, Fire, Blurred Lines en nog veel meer.

Stroopwafels en een prinses
Er zijn zo’n vijfentwintig kraampjes met onder andere kleding, sieraden, planten, thee, fudge, cadeau-artikelen, tassen en schoonheidsproducten. Bezoekers kunnen genieten van een lekkere massage of een verse stroopwafel. De Stichting Wonen en Zorg heeft een heuse prinses bij hun kraam, kinderen kunnen hiermee op de foto.

De zomerfair wordt gehouden op vrijdag 6 juli van 19.00 – 22.00 uur in de binnentuin van Grand Café Heel Europa aan de Genuahaven 48. De toegang is gratis. Houdt er rekening mee dat parkeren lastig is in de buurt, dus kom met de bus, op de fiets of lopend. Wilt u tijdens de fair een hapje eten in het Grand Café, dan kan dat als u van tevoren reserveert. Kijk voor actuele informatie op de facebookpagina Zomerfair Heel Europa.
Fijn om te zien dat als twee lokale ondernemers hun krachten bundelen er iets voor de hele wijk kan ontstaan. Weidevenne, een wijk met goede initiatieven en leuke bewoners!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *