Zomerprijsvraag nog tot 22 augustus

16/08/2021

De zomervakantie zit er bijna weer op. Veel bewoners konden eindelijk van een welverdiende vakantie genieten. Gelukkig was er de keuze om ver weg te gaan of dichtbij te blijven. Voor wie zijn vakantie, vrijwillig of verplicht, in Purmerend heeft doorgebracht was er ook dit jaar weer een vakantie prijsvraag waarmee een leuke prijs is te winnen. Geen moeilijke vragen of puzzels, maar een foto die het vakantiegevoel in beeld brengt. Voor de winnaar van de zomerprijsvraag ligt een leuke prijs klaar.

In eigen stad vakantie vieren kan op veel manieren. Een zwembad in de tuin, buiten spelen, skaten, (veilig)varen in de wijk, sportief bezig zijn, noem maar op. De redactie van weidevenner.nl is benieuwd naar foto’s, waarop te zien is hoe leuk het is om in of vanuit Purmerend de vakantie door te brengen. Aan het einde van de schoolvakantie zal een deskundige jury de leukste, ontroerendste of gekste foto uitkiezen. Dit jaar is de prijs, die vooral bij de jeugd in de smaak zal vallen, een cadeaubon van 25 euro  te besteden bij Cruijff Speelgoed.

Foto’s kunnen tot en met zondag 22 augustus gemaild worden naar  redactieweidevenner@gmail.com, onder vermelding van zomerprijsvraag 2021. Let op: vraag toestemming aan personen die op de foto staan. Insturen betekent dat u akkoord gaat met het plaatsen van de vakantiefoto en een foto van de uitreiking van de prijs. Vermeld bij insturen waar en wanneer de foto is gemaakt en wie erop staan. Vergeet niet uw (mail)adres en/of telefoonnummer te vermelden.

Aanmelden voor de gratis nieuwsbrief kan door op deze link te klikken. Dan blijft u op de hoogte van het reilen en zeilen in Weidevenne, Kop West en Centrum. Heeft u nieuws, een vraag of iets te melden uit de buurt? Stuur een bericht of aankondiging  naar redactieweidevenner@gmail.com.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *